Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 053-4617100
  • info@hoffstedde.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Hoffstedde assurantiën | Verzekerd van Heldere afspraken

WENST U EEN HELE FIJNE VAKANTIE TOE!

en terwijl u van uw vakantie geniet, zijn wij aan hard aan het werk om onze dienstverlening nog beter te maken. Nog meer expertise, nog beter bereikbaar!

GENIET! MAAR BOVENAL BLIJF GEZOND!

 

Geachte Relatie,

Met de zomer in het verschiet hebben we nog meer zonnig nieuws voor u!

Hoffstedde is al 69 jaar uw partner voor verzekeren en hypotheken en u kent ons natuurlijk ook van onze Harley-Davidson polis. Om de persoonlijke aandacht en kwaliteit te blijven bieden die u van ons gewend bent, zijn wij toe aan een volgende stap in onze ontwikkeling. Met ingang van 1 augustus, hebben we ons aangesloten bij de NYKKO & NOVÉS groep. Met deze samenvoeging ontstaat een regionaal advieskantoor dat klaar is om de uitdagingen van nu en de toekomst aan te gaan.

Voor u biedt dat diverse voordelen met een nog bredere dienstverlening en een betere bereikbaarheid. Door deze stap blijft het persoonlijke contact en aandacht gewaarborgd, want alle vertrouwde gezichten blijven gewoon aan boord, Maar wellicht maakt u binnenkort of in de toekomst ook kennis met mensen van ons hypotheek- of pensioenbedrijf. Zelfs als u op zoek bent naar een geschikte makelaar kunt u binnenkort terecht op onze vestiging, maar daarover hoort u snel meer!

Door deze bundeling van krachten en expertise kunnen we dus vrijwel alle financiële vraagstukken aan, kortom, één adviseur voor al uw verzekering- hypotheek- en woningzaken, alles onder één dak!

Mocht blijken dat uw verzekeringspakket een aanpassing behoeft zullen we u daarover duidelijk informeren en adviseren.

 

Rest ons om u alvast en hele fijne zomervakantie te wensen en wie weet tot snel!


Hoffstedde, verzekerd van heldere afspraken!

namens:

Marijke, Marcel, André en Evelien